Dotik minevanja

Podpora
Kaj takrat, ko življenje postane popolnoma drugačno? Kaj takrat ko se srečamo z boleznijo pri sebi ali komu od naših bližnjih? Kaj takrat, ko se bliža smrt? Kako z vsemi občutki, mislimi, ko izgubimo nam ljubo osebo?
 
Teme, ki so večkrat tabu. O tem se ne želimo veliko pogovarjati, saj se nam zdi, da bo potem vse le še slabše. A kaj če ni tako in lahko prostor za pogovor o bolečem in ranljivem, prinese pomirjenost, razumevanje in zmožnost za doživljanje lepih trenutkov življenja.  

Podpora pri soočanju z boleznijo

Podpora pri soočanju z boleznijo nam nudi možnost, da se z lastno minljivostjo in vsem, kar bolezen prinaša, srečamo na sebi lasten način. S tem od tega, kar se nam dogaja ne zbežimo, ampak ne glede na vse ohranjamo stik s sabo.
Preberi več >>

Podpora pri žalovanju

Z izgubo stopimo v proces žalovanja. Možnost imamo, da odžalujemo izgubljeno in se z izgubo na-učimo živeti. Pot, ki pogosto ni lahka, a je prav zaradi tega vredna vsakega najmanjšega koraka, ki ga na tej poti naredimo.
Preberi več >>

Podpora pri umiranju

Bližanje smrti je intenziven čas, za vsakega posameznika edinstven in ponavadi na svoj način zahteven. Podpora nam omogoča varen prostor, da z vsem, kar prinaša smrt, lažje in bolj zavestno srečamo ter si dovolimo čutiti to, kar čutimo.
Preberi več >>

Podpora otrokom in mladostnikom

Večina otrok in mladostnikov v času soočanja z boleznijo, umiranjem ali žalovanjem potrebuje iskrene informacije, prilagojene njegovi starosti ter občutek varnosti in ljubezni. Za to smo tu odrasli, ki jim pri tem pomagamo.
Preberi več >>

Druga pomoč

Smrt, bolezen in žalovanje zamajejo ravnovesje družinskega ali posameznikovega življenja. Ob tem, ko se trudite spopadati s spreminjajočimi se vlogami in dinamiko, vam lahko nudimo pomoč pri vsakodnevnih obveznostih..
Preberi več >>